
Q. What is USAC’s monthly fee to provide revenue data to the current TRS 
administrator? 

 
R.  Pursuant to Commission Order, the fund administrator pays USAC 8% of its costs 
to provide the revenue data to the Administrator.    
 
Q. RFP p. 34, Sections 4 and 5, read, in part, “The Contractor certifies that it is in 
compliance with the neutrality criteria set forth in the FCC Orders and rules identified 
herein . . . .”  The RFP, however, identifies no such FCC Orders or rules.  Please 
advise. 
 
R. This requirement is not imposed pursuant to or enhanced by FCC orders or rules. 
 
Q. RFP p. 48 references Attachment 1.5: Neutrality Criteria Certification; however 
no such attachment is contained in the RFP.  Please advise. 
 
R: The Neutrality Criteria Certification is attached to Amendment 3,   released 
February 19, 2009. 
.  


